Help, I need somebody!

Det är inte alltid lätt här i livet. Vi behöver alla någon gång en hjälpande hand. Blogaholic är inte ett undantag - just därför har vi skapat den här hjälpsidan. Här försöker vi hjälpa dig så gott vi kan genom vår kategori "Vanliga frågor" Hittar du inte ditt svar där är du välkommen att kontakta oss med ytterligare funderingar.

Vanliga frågor

Kostar det något att blogga på Blogaholic?
Nej, det är helt gratis att blogga på Blogaholic. Alla våra tjänster är gratis och öppna för alla snälla och välsinnade människor.

Hur registrerar jag mig?
Om du inte redan är medlem kan du klicka på "Bli medlem" till höger, eller följa den här länken.

Hur laddar jag upp en profilbild?
För att ladda upp en profilbild klickar du på länken "Redigera profilbild" (när du är inloggad naturligtvis) i din såkallade Anslagstavla till höger. Därigenom kan du enkelt ladda upp en bild och även beskära den efter önskat mått. Som alternativ använder vi oss även av tjänsten Gravatar. Genom att du anger samma epostadress där som du använder på Blogaholic kommer din bild även synas här på sajten.

Hur kan jag MMS-blogga?
Genom att skicka ett MMS till nummer 72550 där ämnet börjar med ordet "Blogga" följt av ett mellanslag. Du kan sedan bifoga en valfri bild samt text som publiceras i ditt blogginlägg. MMS:et kostar 5 kronor plus eventuell operatörsavgift. Vi har tyvärr inte möjlighet att ersätta några avgifter för MMS vid eventuella fel. Innan du skickar iväg MMS:et måste du se till att du har skrivit i ditt telefonnummer i dina inställningar.

Kontakt

Support
support@blogaholic.se

Tips/skribentförfrågan
tips@blogaholic.se

Annonsering
annons@blogaholic.se

Om Blogaholic

Blogaholic.se drivs av privatpersoner i Sverige. Vi siktar på att kunna leverera en tekniskt välfungerande och grafiskt attraherande bloggtjänst för såväl den erfarne användaren som novisen.

Alla våra tjänster är helt gratis att använda.

Mer information kommer inom kort!

Annonsering

För mer information om annonsering var god skicka ett mail till annons@blogaholic.se.

Vi skräddarsyr och anpassar annoneringsplatser efter just era behov och önskemål.

Vi ser fram emot att höra av er.